Skip til hoved indholdet
    Hjem Vuggestuen Skovbrynet Velkommen i Vuggestuen Skovbrynet

Velkommen i Vuggestuen Skovbrynet

Vi er en del af Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området og ligger smukt placeret i skovkanten centralt i Vissenbjerg by.  

Skovbrynet er et stort og spændende hus hvor der både er børnehave og vuggestue, samt legestue for de lokale dagplejere. I hjertet af Skovbrynet ligger køkkenet, som sørger for daglige dufteindtryk i huset. Køkkenet tilbereder mad til områdets madordning. 

Skovbrynets legeplads ligger i kanten af skoven og med boldbanerne som nærmeste naboer. Der er derfor gode muligheder for leg og bevægelse lige uden for døren.

Der er 100 børnehavebørn og 25 vuggestuebørn i Skovbrynet. Vuggestuebørnene er fordelt på tre grupper, Mariehønsene, Brumbasserne og Sommerfuglene.

Vuggestuens tre grupperum er placeret midt i huset og fælles har vi et stort krybberum hvor børnene sover i den friske luft. Udendørs har vi vores dejlige afgrænsede legeplads, hvor der er fokus på leg og udfoldelse. Legepladsen er med et lavt hegn en integreret del af den store legeplads, hvor børnene i trygge omgivelser kan stifte bekendtskab til det store fællesskab i Skovbrynet. I overgangen fra vuggestue til børnehave er legepladsen et vigtigt redskab i indkøringen.

Vores anerkendende tilgang er bl.a. i fokus i forhold til relationsarbejdet og omsorgsopgaven omkring jeres barn, således at vi kan give dit barn de tryggeste betingelser for at trives og udvikle sig.  

Har du/I lyst til at komme forbi og se vores vuggestue så er I meget velkommen – ring og aftal et besøg. :-)

Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området
Lindevej 1
5492 Vissenbjerg

Telefon: 23 28 37 30
blbuu@assens.dk

Nyttige links