Dagplejen

Tine Poulsen

Parkvej 62, 5492 Vissenbjerg

Dagplejer Profil

Tine Poulsen

 

Om mig:

Jeg hedder Tine og jeg er født i 1966. Jeg blev gift med Christian i 1988 og sammen har vi tre voksne børn der alle er bosat i Vissenbjerg, 2 bonusbørnebørn og indtil videre 3 børnebørn og vores hund Mille.

Jeg startede som dagplejer i 2000 og jeg glæder mig hver morgen til at tage imod børnene. Jeg bor lige op til grønne områder og skoven som vi bruger rigtig meget, det er derfor meget vigtigt børnene har tøj med efter årstiden.

Meget af fritid går med politik og jeg er medlem af kommunalbestyrelsen i Assens 2018 til 2021. Jeg sidder i social og sundhedsudvalget og det betyder at jeg har et udvalgsmøde og et byrådsmøde om måneden, når i juli måned hvor jeg har fri.

Som dagplejer lægger jeg vægt på:

At vi tager godt i mod hinanden fra morgenstunden, så der er plads til at børnene lige lander, de får morgenmad og er så klar til at komme godt i gang med dagen.

At jeres børn og I som forældre oplever tryghed, omsorg og nærvær, når I er i min dagpleje.

At alle børnene, uanset alder, kan deltage i de aktiviteter, som jeg sætter i gang.

En typisk dag i min dagpleje:

  • Formiddag:
  • Vi er ude i alt slags vejr og bruger naturen rigtig meget. Vi går meget i skoven og ude i naturen, her vi finder små dyr, ser skovbunden spirer, plukker blomster, klatre på væltede stammer og hvad der nu ellers dukker op på vores vej. Så det er alt afgørende, at børnene har tøj med efter vejret.
  • Vi deltager også i gymnastiksalen på Vissenbjerg skole sammen med de andre dagplejer, lige som vi bruger biblioteket, terrariet og hallen.
  • Frokost:
  • Efter middagsmad soves der til middag.
  • Eftermiddagen:
  • Eftermiddagen går gerne med hygge og eftermiddagsmad, vi bygger med Lego, bygger togbane, kigger bøger eller giver dukkerne tøj på.
  • Det er også vigtigt at vi siger pænt farvel og tak for en god dag når vi går hjem.

Alt hvad vi laver i løbet af dagen, om vi er i skoven, tegner, laver gymnastik, synger, danser eller anden aktivitet, arbejder jeg efter den styrket læreplan, der omhandler børns udvikling, trivsel og læring.

Højtider:

Vi holder i legestuen fastelavn og juletræsfest med børn og forældre.

Hjemme ved mig holder vi fødselsdag for børnene hvor vi hygger med gaver, sang og forældrekaffe.

Uddannelse/kurser:

  • Jeg er uddannet teknisk tegner og social og sundhedshjælper, hvor jeg i flere år har arbejdet i hjemmeplejen og plejecenter.
  • Jeg har kursus i førstehjælp

Legestue:

Jeg høre til legestuen i Skallebølle og vi har fantastiske lokaler, en dejlig legeplads og låner ind imellem gymnastiksalen på Skallebølle. Her mødes vi i heldagslegestue hver fredag, det betyder, at I skal hente og aflevere jeres barn i legestuen om fredagen. Vi er 4 dagplejere tilknyttet legen og vi laver forskellige aktiviteter på tværs.