Dagplejen

Christina Berlin Rasmussen

Kelstrupvej 30, Skallebølle, 5492 Vissenbjerg

Dagpleje Profil

Christina Berlin Rasmussen

 

Om mig:

Jeg hedder Christina og jeg er 43 år gammel, min mand hedder Tor og sammen har vi Frederikke på 9 år. Jeg bor i et 2 plans hus, hvor 1 plan er der hvor min dagpleje er. Jeg har en stor gårdsplads, hvor der kan leges i sandkassen og køres på scooter. Vi har også sten, og en kæmpe have hvor der er gynger , trampolin og et legehus. Der er også der er et stort æbletræ, hvor vi efteråret vil smage på æblerne. 

Som dagplejer lægger jeg vægt på/mine værdier:

Jeg lægger stor vægt på at børn og forældre skal føle sig trygge. Derfor er et åben og ærligt forældresamarbejde en vigtig del i min dagpleje. Barnet skal have de bedste betingelser for at lære, at lege, samarbejde, udvikle sig og danne relationer til andre børn . Desuden ligger jeg stor vægt på at give en masse tryghed, omsorg, knus og kram. Der vil altid en plads på mit skød, hvis der er brug for det.

En typisk dag i min dagpleje:

  • 6.15 - åbner jeg og er klar til at modtage børn.
  • 8.30 - formiddagsmad frugt /brød.
  • 9.00 - leger ude/inde alt efter vejret, kreativt leg/styrke grov og fin motorik. Musik, vi synger og danser. Lege i gård/haven, hvor der er gynger, sandkasse og legehus, går tur ud i naturen og kigger på hvad der findes derude, besøger andre dagplejer og leger med deres børn.
  • 11/11.30 - serveres der middagsmad, typisk rugbrød/grønsager, der kan også blive serveret varm mad. Bagefter mad bliver børnene puttet.
  • 14:00 -  vil der tilbydes eftermiddagsmad  frugt grød /frugt og brød.
    børnene bliver afhentet efterløbende og vi er ude eller inde at lege.

Uddannelse/kursus:

  • Social og sundhedshjælper
  • Hospital serviceassistent
  • Førstehjælp kursus

 

Højtider:

Der bliver fejret fødselsdage, jul og påske osv. Vi høre julemusik og laver små julegaver til mor og far, der vil blive afholdt en lille juleafslutning, hvor forældre bliver inviteret til forældre kaffe og vi ønsker hinanden god jul og det samme op til sommerferie .

Legestue:

Der er legestue en gang om ugen og jeg går i legestue om fredagen i Bøllehuset. Forældre skal afleverer og hente i legestuen og selv medbringe barnevogn. I legestuen der vil vi hygge med de andre dagplejere og deres børn, vi legebåde ude og inde. I vinterhalvåret går vi i gymnastiksalen, hvor der vil blive tumlet og leget.