Skip til hoved indholdet
    Hjem Børnehaven Skovbrynet Pædagogik i Børnehaven Skovbrynet

Pædagogik i Børnehaven Skovbrynet

Pædagogik i Børnehaven Skovbrynet

Fælles for alle vores enheder er, at vi har en anerkendende tilgang til børnene. Omsorg, nærvær og engagement for og til det enkelte barn og dets familie er essentielt hos os. Vi arbejder med en tæt og åben dialog som redskab for et reelt og ligeværdigt forældresamarbejde. 

Desuden arbejder vi internt struktureret og fokuseret omkring børns overgange, også eksternt her i tæt samarbejde med Vissenbjerg Skole. Vi har et målrettet tværprofessionelt samarbejde med sundhedsplejersker, fysioterapeuter, og PPR, blandt andet ift. tidlig indsats og Assens Kommunes visioner.

Her kan du læse mere om:

I Skovbrynet består hverdagen både af daglige rutiner og forskellige planlagte/spontane aktiviteter der skifter fra dag til dag.

 

Aktiviteterne ligger fortrinsvis om formiddagen. Aktiviteterne variere alt efter læringstemaer f.eks. udeaktiviteter, kreativt værksted, sang og musik, motorik. Det er også her at forskellige fokus grupper, eksempelvis sprog, motorik eller sorg, er planlagt.

 

Der er forældrevalgt frokostordning i alle børnehaver i Vissenbjerg området. P.t indebærer det morgenmad, formiddagsfrugt, frokost og eftermiddags frugt. Morgenmaden serveres i fællesrummet, øvrige måltider serveres på grupperne

Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området
Lindevej 1
5492 Vissenbjerg

Telefon: 23 28 37 30
blbuu@assens.dk

Nyttige links