Bøllehuset

Traditioner

I Bøllehuset har vi mange gode traditioner, som vi vægter højt. Børnene har nogle forventninger om hver tradition, de deltager selv aktivt i forberedelserne og ser meget frem til disse.

Vi holder fastelavnsfest hvor vi slår katten af tønden og spiser fastelavnsboller. Mange af børnene er klædt ud de voksne er også klædt ud. Forældre er velkomne til at deltage, og bedes som minimum at være iklædt en hat.

Påsken markerer vi med udsmykning af Bøllehuset med diverse påskepynt, forskellige påskeaktiviteter og en påskefrokost for børnene. Nogle gange kommer der en sprællevende påskehare forbi !

Vi holder vores egen lille Sankt Hans, hvor vi har bål på legepladsen og sender vores hjemmelavede heks afsted til Bloksbjerg.

Umiddelbart før sommerferien holder vi afslutning for de kommende skolebørn og deres forældre. Børne forbereder en optræden, som de viser for deres kammerater om formiddagen og for forældrene om aftenen kl. 17.30 – senest kl. 20.00.

I september holder vi bedsteforældredag, hvor børnenes bedsteforældre inviteres med i børnehave. Det er en super hyggelig dag, som både børn og personale glæder sig til. Børnene optræder for bedsteforældrene og vi spiser frokost sammen, spiser kage og drikker kaffe.

Den 1. Søndag i Advent om formiddagen mødes alle børn, forældre og personaler ved Langesø, hvor vi sammen går rundt om søen. Vi slutter turen af med kaffe og kage.