Bøllehuset

Børnehaven Bøllehuset

Vi er en del af Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området og ligger i landsbyen Skallebølle lidt uden for Vissenbjerg.

Bøllehuset kom pr. 1. august 2017 til at høre sammen med Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området.

Bøllehuset er et stort og inspirerende hus, som ligger i Landsbyen Skallebølle, logistisk tæt ved motorvejstilkørslen og ikke langt fra Odense. Vi har god plads, både inde og ude, og det giver nogle fantastiske rammer for bevægelse.

Vi har både en stor og en lille legeplads, begge er igang med at blive renoveret. Vi har nem adgang til skov, fodboldbane og vi bruger skolegården, gymnastiksalen og arealerne udenom Skallebølle Skole.

Indendørs har vi mange lokaler, f.eks. kreativt værksted, musiklokale. Vi har adgang til skolens gymnastiksal, redskaber og vandrum, hvor der er mulighed for leg og eksperimenter med vand.

Der er pt. 33 børn i Bøllehuset.

Børnene er inddelt i forskellige aldersopdelte grupper og har en kontakt pædagog. Leg og aktiviteter foregår både i aldersopdelte og aldersintegrerede grupper.

De børn der skal i skole til sommer er i "Storegruppen" og laver en del aktiviteter for sig. Bl.a laver de en del aktiviteter sammen med de øvrige "storegrupper" fra Skovbrynet og Børnenes Hus, samt Vissenbjerg skolens indskoling.